För att jag brinner för detta

Många av er som vet att jag brinner för detta med inredning till Elviras rum, även kläder till tösen så tänker fixa några inlägg om just inredning,leksaker och kläder för brinner så mycket för detta ämne. 
Tänker att snart fyller vår sötnos 1 år snart också eller rätt så snart så vill vara ute i godtid och mycket lättare att skriva här för vet att många av mina nära och kära läser min blogg! Så här kommer det lite tips och ideer som kanske underlättar något för er eller varför inte ni andra som läser kanske får lite inspiration! 
 
Pusslet kommer från Jollyroom i märket Sebra 
ABC & klossarna är från Kids Concept
Bordet/stolarna, Lamporna och förvaringsboxarna från Alice & Fox 
 
Hoppas ni fick lite inspiration och tips av mig! 
Allt detta skulle vi vilja få in i Elviras rum. Rosa/Lila är så fint ihop. 
Håller ni inte med mig om det? : ) 
 

Kommentarer

Linnea, blivande mamma

Postad den

Spännande och kul med saker till barnrum!
Väntar en pojke i slutet av mars. Första barnet. Så mycket nytt och spännande händer. Jätte kul att följa och läsa om andra som är gravida eller precis har fått barn.
Jag skriver lite om inredning och design men just nu också mycket om inspiration til lillen och tankar kring graviditeten. Feedback och tankar tillbaka uppskattas starkt. Alltid kul att dela med någon som är i samma spännande period i livet.

Svar: De är riktigt kul med saker till barnrummet, Gillar inreda just dotterns rum, bilder kommer att dyka upp i bloggen när allt är klart :) Kul att du gillar bloggen och att du tog tid tid att skriva ett par rader! Mars är en kanon månad att få barn i tycker jag allt, vår dotter kom 10 mars 2015 så snart är hon redan 1 år, vart tog det året vägen :O Så säger till dig att njut av att vara gravid och den första tiden för jösses händer otroligt mycket på kort tid. har du frågor eller funderingar är det bara du frågar på :)
Frida Holmsten

Kommentera här