Nu börjar det närma sig

Hoppas ni har haft en fin midsommar allihopa. Det har vi haft med våra vänner! 
Firades hemma hos ett par vänner med lekar, grillat och trevligt sällskap. Elvira skötte sig utmärkt och sov för det mesta. Vi gick tyvärr hem först av alla men var mycket för att jag var tvungen att ta hand om hunden som inte hade varit ute på ett par timmar. Men hade en mycket trevlig kväll. 
 
Så lördagen blev först lugn men sedan hörde Elviras faster av sig och frågade om vi var sugna att följa med till ekön för att överaska Elviras farmor och farfar, och såklart gjorde vi det få komma ut lite. Hela vägen regna det i stort sätt och sen när vi väl var framme på ekön var det strålande sol och varmt ute, och klantiga jag glömmer solhatten men vi klarade oss ändå utan den. Och när vi kom hem blev det PIZZA då var vi hungriga efter all fika. 
 
På fredag den här veckan drar vi till Ullared ett gäng två bebisar och ett gäng vuxna, ska bli så mysigt och trevligt. Vi ska sova i en inrett bussdäckare. kommer bli mysigt! Så nu längtar vi till fredag och är mycket shoppning sugna. Mesta kommer bli till Elvira, mycket kläder och lite leksaker ska inhandlas. 
 
mest spännande hur Elvira kommer sköta sig :) 
 
 
bild i repris; favorit