fullt upp hela veckan

Måndagen; Elvira & jag var hemma hos min syster och bara myste med henne & hennes dotter, Mycket trevligt! 
Blev att ta hem pizza och bara mysa allihopa. Vi slapp sitta hemma & inget att göra! 
 
Tisdagen; Då blev det faktiskt en lugn hemma dag bara hon och jag. men runt 15.00 så kom syster hem hit för att lämna en sak och blev såklart småprat, som vanligt med andra ord kul att få besök! Men sedan vid 16.00 så kom min vän caroline och hon ville bjuda mig på glass i regnrusket så vi drog ner till Lottas café där det nygligen har börjat med glassäsongen så vi båda testade banansplitt, den var god. 
 
Onsdagen; Det skulle blivit en hemmadag men slutade med att jag, syster och bebisarna drog in till Norrköping för att handla mat och även en sväng till babyproffsen för att jag skulle köpa en ny napp som jag fått tipset om att testa, men nu är Elvira förkyld så får bli att testa när hon är frisk, inget kul suga på napp & lära henne det när hon är förkyld. Hoppas den försvinner fort, för fy inte alls kul att se henne snora och må blä. 
 
Torsdag; Idag ska vi hem till min andra syster där våra tre bebisar kommer vara med oss också, äta lunch och fika hos henne. Som ni kanske inte vet så fick vi alla tre bebisar nära inpå varandra så det är så himla kul att få vara mammalediga ihop. Ha några att prata med, få tips av osv. Kameran ska åka med dit idag också för vi har tänkt tagit kort på alla tre ihop. Vår mamma/deras mormor vill ha kort på alla tre tillsammans, så det är tänkt att vi ska fixa idag! Så full rulle har det varit hitills i veckan vilket bara är skoj! 
 
Imorgon och i helgen har vi inget planerat men det återstår att se, dyker det upp något skoj så lär vi säkert haka på. Kul när något händer om dagarna för då går dem fortare än att bara gå hemma och sega! 
Ha en fin torsdag allesammans! 
 
 
Mammas fina flicka, vad jag älskar dig <3 min fina tös.