Att blogga

Sedan vår dotter kom till världen så har bloggandet blivit lidande, vilket är synd men tiden räcker inte till och all tid går till henne i stort sätt så dagarna rullar på i rätt så snabb takt. Har inte skrivit ett inlägg sedan JULI. oj oj 
Många som frågat om man lagt av men får väl säga att det blev en liten paus där ett tag. men ska försöka ta tag i lite mer uppdatering då hon sover middag eller styr själv. Något inlägg per dag ska jag försöka med. 
 
Vad har hänt sen senast då, Elvira växer och är snart 8 månader. Jag som mamma hinner inte riktigt med känner jag månaderna flyger iväg och snart har vi redan en 1 åring hos oss. Om dagarna blir det öppna förskolan och babysim vi är nu redan inne på steg 2 elvira och kusinerna hennes. Så kul att ha syrror som har barn i samma ålder. Då vi kör kusinträffar varje torsdag då en bjuder på mat,en på fika och en köper dryck. Så det kör vi varje torsdag efter babysim väldigt trevligt och hoppas vår tradtion håller i sig hela tiden nu! 
 
Annars händer väl det inte sådär himlans mycket utan försöker aktivera en snart 8 månaders bebis som ibland inte är så lätt, men vi försöker! Så nu ska jag fixa lite inlägg och hoppas ni kommer tycka det är kul att läsa här! :) 
 
 
Elviras första tur i gungan <3