En dag jag tänker till lite extra

Känner att denna dag är mycket känslor, saknad och lite ilska på vissa saker.
Ibland önskar man att man bara kunde dra och våga saker och ting få visa hur mycket jag också kan och kan stå på egna ben osv få visa framfötterna men ibland känns det som man inte räcker till som man bara är luft för andra.
Ren ilska känner jag, jag är också bara människa och jag försöker så mycket jag kan, men ibland räcker man inte alltid till tyvärr, om jag så gärna önskar det!!!
Och idag är de sån här dag också då jag saknar så himla mycket elviras gammalfarmor vi kunde prata om allt och just nu ikväll hade jag behövt henne att bara få prata ut hon förstod mig så himla mycket. Men här sitter man och vill få ut så himla mycket men får väl bearbeta de att skriva ner i detta inlägg för att kunna ventilera mig!
Jag önskar så innerst att Christina bara kunde ta och komma tillbaka, att jag drömmer att hon är borta men tyvärr gör jag inte det. Men det går att önska att hon fanns åtmonstonde. Jag får drömma att hon är här <3
 
Nu kanske man ska ta och hoppa ner i sängen och bara koppla av. Inget jobb imorgon utan imorgon blir de lugn dag och eftermiddagen blir det att fixa till håret med färg och kllippning, oj oj vad jag ska njuta då :) Elvira ska vara med farmor där trivs hon bra när hon är med henne vilket är så himla kul att hon trivs i hennes famn. Älskade unge, du anar inte hur mycket du beter för oss. Tänk att de tog oss 4 år innan du kom till oss. Så älskad och så perfekt.
Så mycket känslor som man har för sitt barn är så obeskrivligt. Älskade barn vad mamma älskar dig!
Alltid du och jag!