Cykeltur

Då har man lämnat sötnosen på dagis och jag äter lite frukost i lugn och ro framför datorn. 
Passar på när det är såå lungt att få äta själv och inte stressa ner sig frukosten som varje morgon hon är hemma typ. haha Men det blir man ju som sagt van också vid. Jag ska väl försöka hinna mycket på dessa tre timmarna hon är där. Men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. 
 
Cyklade med henne till dagis idag med och fy det är inte sköna vindar vi har i sverige nu. Snart har vi vintern här och då kommer de inte bli kul för denna mamman att ta oss till dagis, burr. (haha blir mycket dagis i meningarna nu, aja) Jag ska sätta mig snart och skriva ner vad som ska inhandlas på Ullared, Jag och min mamma drar dit på fredag ska bli riktigt riktigt kul. Shoppa shoppa!! Men ska mestadels bara köpa Julklapparna så man har det färdigt. Men har inga funderingar än vad tösen ska få av oss. Så himla svårt! Har ni förslag på en 19 månaders flicka, vad man ska kunna ge? Kläder finns det gott om, förutom i 92 då, där har vi typ inget i. Men vore kul om hon fick något som hon verkligen har nytta av. Men får fundera! 
 
Nu dags att försöka ta tag i kaoset här hemma innan man ska hämta hem tösen om 2 timmar, Redan gått en timma, Gah! :P Hejsvejs!