Negativitet

Jag och den där uppdateringen är lika med noll alltså, så himla kass jag är. Men älskar att skriva verkligen men de har inte hänt så mycket under denna månad och lite till.. Känns som jag bara fått ett dåligt besked. Eller dåligt ska man väl inte säga de är väl tur att de finns som jag ska få. Jag tog tag i början av veckan att se om det fanns plats för mig att börja på intensiv kurs med att ta de där efterlängtade körkortet & de fanns plats i september för mig vilket är rätt nära och de känns mycket bra att de är på ingång, men i onsdags så ville dem att jag skulle komma för att fixa körkortstillstånd och ett syntest vi började med syntestet som då visade såklart negativt för min del han som gjorde testet med mig bad mig att åka till en optiker för att göra en större synundersökning så dagen efter fick jag en tid inne i stan på smarteyes och dem var så himla snälla och brydde sig verkligen om en. *Stort plus i kanten av er* 
Och mycket riktigt därinne när vi hade gjort klart synundersökningen så ska jag ständigt bära glasögon. Jag har alltid sagt till mig själv att jag vill verkligen inte få glasögon någonsin men nästa år blir jag 30 år så de var väl på tiden att nu var det min tur att få det. Men som sagt det är tur de finns och att nu kanske jag slipper den där huvudvärken & tröttheten. Så nu veckan kommer mina glasögon. Men jag tyckte jag inte alls passade i några. men det är väl en vanesak eller är de det ni som har glasögon? 
 
Och i fredags så märkte vi prickar på min lilla tös så nu är hon en prickig korv på hela sin kropp men det är tur att vi har vattenkoppor avklarade sedan, men alltid kommer allt så himla olägligt. Men vad ska man göra hennes hälsa går före pengarna, Min lilla guldklimp!
 
 
 

Kommentarer

Jenni Lenita

Postad den

Åh tråkigt att tösen fått vattkoppor, men det är ju bra att hon har dom nu när hon är liten så är besvären lindrigare. Jag hade som vuxen (18 år) och det var riktigt hemskt, har kvar en del ärr också.

Jag har glasögon och jag var riktigt ovan med dom i början, tyckte att jag inte såg klok ut, men nu efter 8 år så tycker jag att det är en rolig accessoarer :P Och så trivs jag med dom också :)

Ha en fantastisk fortsättning fina du <3

Svar: Jo väldigt skönt att hon har sina vattenkoppor nu och att hon slipper ha dem senare i livet. Haft dem i en vecka nu så nu har de torkat så väldigt skönt. Jasså, visste inte att du hade glasögon. Ja tror också jag kommer tyckte att man inte ser riktigt klok ut i dem och att de kommer bli ovant men man vänjer sig nog :D
Kul att du slängde in en kommentar här :D
Hoppas allt är bra med dig? läste att ni har magsjuka :( *krya på er*

Ha en fin kväll fina du :D <3
Frida Holmsten

Jenni Lenita

Postad den

Mina pojkar har inte haft vattkoppor än (8 och snart 6 år gamla) och det oroar mig. Helst vill jag ha det nu, är det någon jag känner med vattkoppor så frågar jag om det finns möjlighet att smitta mina barn, haha. Bara för att det är bättre att göra bort det så fort som möjligt.

Jovisst, du kommer att vänja dig och när du gör det så kommer det kännas helt naturligt med glasögonen :)

Tack så hjärtligt mycket <3 Det var än så länge bara ett par kräkisar för barn nummer två så jag hoppas att det var det och att ingen annan blir magsjuk. Konstigt nog så får jag sällan magsjuka även om det är jag som tar hand om kräksjuka barn här hemma. Allt är annars bara bra här :) Och mer er? Allt bra, lugnt och fridfullt?

Kramar <3

Svar: Åh hoppas att dem snart får vattenkoppor synd vi inte bodde nära för då kunde vi kommit så kanske tösen kunde ha smittat ner dem. Så ni fick det överströkat!
Jag hoppas verkligen att man vänjer sig, vill bara hämta ut glasögonen nu men dem har inte kommit än hade hoppas på att de skulle dyka in idag men verkar inte så :(

Var så lite så :) Hoppas du klarar dig ifrån det, Jag brukar också vara den som aldrig får det faktiskt även om man tar hand om sjukt barn med kräksjuka, så brukar jag klara mig mycket bra :)
Kanon att allt är bra annars, med oss är det kanon jobbar hela sommaren dock bara natt så gick av imorse så är rätt så seg nu men får ledig helg :D
Avslutade med att se en boende somna in, första gången jag varit med om det så de kändes så lustigt att sitta där bredvid. Men man får tänka att nu lider inte personen mer. Så har vaknat för cirka 1 timme sedan så är hemma helt själv vilket är skönt för då kan man ta timmarna som man vill :D Tösen är med sin pappa!

Ha en riktigt fin helg! kramar <3
Frida Holmsten

Kommentera här