4 februari - dagen innan

4 februari och det är dagen innan vändningsfösöket är, försöker vara lugn men de är inte lätt. Många säger att de där är ingenting men har hört så mycket om det så negativa tar över. Men försöker vara lugn. Imorgon 5 februari klockan 8.00 ska vi först vara på specialist ultraljud och se om hon inte vänt på sig själv, men som jag upplever det så ligger hon i samma ställning som innan. Alltså då med huvudet uppåt. 
 
Och efteråt om min magkänsla stämmer så blir de in till förlossningen där vändningsförsöket kommer ske. Får någon medicin som ska göra att livmodern slappnar av dock kan man bli darrig och hjärtklappning av den vilket jag tycker är obehagligt, men bara härda ut. Sedan vänder läkaren på bebisen. Vilket man då hoppas man lyckas smidigt med men det återstår att se, självklart kommer de undersöka hela tiden hur hon mår i magen. Vår lilla tös så mycket du ska behöva vara med om innan du ens kommit till världen! 
 
Har vi oerhört otur kan de sluta med akut snitt och då är de oftast att bebisen i magen mår dåligt av själva vändningen. Eller att läkaren inte alls kan vända utan att man då får planerat snitt. För att föda med rumpan för mig finns inte på världskartan för mig. 
 
Så mycket som snurrar i min lilla hjärna såhär dagen innan vändningen. Men som sagt man får ta dagen som den kommer, vem vet kanske är mamma imorgon. För magen är nu tung och de är oerhört jobbigt vara gravid fast det ändå är mysigt att ha den där magen. Tror ni förstår vad jag menar ni som har/är gravida. Nu blir det fortsätta städa här hemma & boa innan vår andra lilla flicka vill vara med oss på utsidan.
 
 
 Vecka 36 :  ) 

Kommentera här