Dagarna på BB

Från 6 Februari så var vi på BB och fick åka hem 12 Februari kan säga att de var så himla drygt att vara där inne så himla pass länge och även vara där själv med Ester. Man kände sig så himla instängd och maktlös. Man vill bara att hon skulle få må bra och få komma hem i hemmamiljön. Men varför fick vi vara på BB så länge? Jo, för att Ester hade låg temp fick ligga på värmedyna, amningen skulle komma igång men även så hade hon förhöjt gulsot att de fick i stort sätt sticka henne varje dag vilket var det hemska av allting. Många vet hur nålrädd jag är men att få se sitt barn bli stucken så pass mycket och att bli stucken i huvudet en gång var de värsta av allt! Jag & en barnmorska bara i rummet när de skulle ske och jag var otroligt nära hela tiden att svimma och att försöka vara stark inför Ester de gick bara inte. 
 
När de väl stack henne då säger hon ingenting utan skötte sig oerhört bra MEN, hennes blod ville inte rinna till riktigt så de tog sån tid och Ester sliter sig loss från mig med handen och får tag i nålen i huvudet & punkterar ett kärl och då jäklar rann det blod. De var hemskt att se, och att vara med om & då grät hon men tror nog hon var så arg på barnmorskan som hade stuckit henne 2-3 ggr i huvudet. Men vilken kämpe hon är vårt lilla yrväder.  
 
Men då när vi hade fått provsvaret den gången när de stack henne i huvudet var värst då att få att vi inte fick åka hem. De tog stenhårt på mig då och hormonerna i kroppen gjorde inte allt bättre. Men man försökte bara att tänka att vi är här för Esters hälsa hon måste bli bra, När de inte fanns tv eller något på rummet så var de väldigt drygt! Man härda ut de var tur man hade mobiltelefonen! Men dagen efter då fick vi äntligen åka hemåt och vilken känsla få sova i sin säng och bara njuta av bebisbubblan! 
 
 

Kommentera här