Nu börjar det närma sig

Hoppas ni har haft en fin midsommar allihopa. Det har vi haft med våra vänner! 
Firades hemma hos ett par vänner med lekar, grillat och trevligt sällskap. Elvira skötte sig utmärkt och sov för det mesta. Vi gick tyvärr hem först av alla men var mycket för att jag var tvungen att ta hand om hunden som inte hade varit ute på ett par timmar. Men hade en mycket trevlig kväll. 
 
Så lördagen blev först lugn men sedan hörde Elviras faster av sig och frågade om vi var sugna att följa med till ekön för att överaska Elviras farmor och farfar, och såklart gjorde vi det få komma ut lite. Hela vägen regna det i stort sätt och sen när vi väl var framme på ekön var det strålande sol och varmt ute, och klantiga jag glömmer solhatten men vi klarade oss ändå utan den. Och när vi kom hem blev det PIZZA då var vi hungriga efter all fika. 
 
På fredag den här veckan drar vi till Ullared ett gäng två bebisar och ett gäng vuxna, ska bli så mysigt och trevligt. Vi ska sova i en inrett bussdäckare. kommer bli mysigt! Så nu längtar vi till fredag och är mycket shoppning sugna. Mesta kommer bli till Elvira, mycket kläder och lite leksaker ska inhandlas. 
 
mest spännande hur Elvira kommer sköta sig :) 
 
 
bild i repris; favorit 

15 Juni 2015

Ny vecka här igen då, att helgerna går så fort när den väl har börjat och nu är måndag här igen. 
Det har hänt lite sen man skrev sist, fyllde år för 5 dagar sedan och hade en fin födelsedag med fina presenter och en fin morgon att vakna upp till när ens dotter ligger bredvid och bara ler och skrattar när man vaknar. 
Och förra veckan i torsdags så kom mina syrror hit och vi hade en trevlig dag med mycket prat och mycket gott att äta. Vi försöker träffas rätt ofta och de uppskattas så kul att följa våra små döttrar. 
 
Den 11 Juli är det dags för dop för vår fina dotter och planerar för fullt. 
Det är inte lätt vad man ska äta, vad man ska ha på sig osv. Men det kommer bli bra tillslut. 
Men fy så nervös jag är över den dagen, längtar tills dagen är över. Hoppas att Elvira inte skriker i kyrkan men det är inget man kan garantera. Händer det så händer det. hehe Hon hamnar i centrum den dagen. 
 
Sista helgen i Juni är det dags att åka ner till Ullared & shoppa och sova över där 2 nätter. Ska bli intressant hur det kommer funka med henne men det ska vi nog klara av. Kommer bli en mysig helg. Och mycket shoppande till bara henne. och såklart lite till mamma med ;) hihi 
Ha en fin måndag! 
 
 

1 Juni 2015

Första Juni och vi har verkligen skit väder ute, när ska det vända har det tänkt? 
Vill ha varmt & soligt ute nu, så man kan få sola lite på uteplatsen som vi har. Men snart vänder det väl. 
inatt har elvira varit underbar och sovit kanon bra, och den dumma förkylningen håller på att försvinna, den märks inget på dagarna eller så men det är just natten och morgonen den kan höras men inte mycket! 
Måndag idag och blir nog en lugn hemma dag när vädret är trist och grått. Jag passar på att dricka en latte när skruttan sover. Snart är hon redan 3 månader vart tar verkligen tiden vägen, helt sjukt! älskade barn <3 
 
Jag har direkt inte mycket att skriva nu men återkommer :) 
Här kommer en bild i repris som jag verkligen älskar, kärlek.