När du är stark är jag det också.

 
Hon där som är på bilden ibland får hon mig att bli gråhårig men när hon märker sin mamma vara väldigt ledsen, ha en jobbig period eller vad de nu kan vara så är hon framme och stöttar och kramar/pussar mig. Min stora kloka omtänksamma dotter du är bara snart 2,5 år men är som en 5 åring i ditt sätt. Du anar inte hur mycket jag älskar dig. Vi två mot världen älskling! När jag är med dig är jag så otroligt stark. Min lilla solstråle! 

Imorgon gäller det..

Imorgon börjar hon på en ny förskola närmare oss så vi slipper gå så långt för att komma till Förskolan. Så detta kommer att bli bra nu. 9-11 är det som gäller och de ska bli väldigt kul att se hennes min och om hon kommer ta för sig eller om de är så att mamma ska vara nära henne eller om hon tar för sig och går iväg ensam. Jag håller tummarna för det sistnämda och att hon är en tuffing. info om läget kommer uppdateras imorgon så håll utkik! 

Min stora tjej

 
På måndag börjar inskolning för den här stora tjejen då vi bytt förskola för att vi hade en bit att gå varje morgon till förskolan hon hade förut så på måndag blir det andra gången vi har inskolning under hennes tid men vad gör det tror hon kommer älska denna föris också för lite nostalgi för mig för jag själv gick där då hade dem 1-3 årskurs så det var lite kul att hon med kommer få gå där fast det nu är förskola. Så blir rutiner och mycket nu som vi ska få in i vår vardag igen, men det ska väl gå vägen. Ska försöka uppdatera lite oftare men tiden har direkt inte funnits såhär på sommaren. Hejsvejs!