Min lilla Pippi tokiga tjej

 
Jag & elvira satt även igår och kikade lite vad hon ska önska sig av tomten, hon pratar väldigt mycket nu om tomten och att hon ska vara så snäll & få såå många julklappar av honom. min lilla tokiga tjej. Men vi satt kikade lite och så börja hon prata om att hon ville kolla pippi saker så sagt & gjort googlade lite och märkte att Åhlens hade väldigt mycket fina saker så som kläder till leksaker osv. Så hon fick peka ut det hon ville ha och vem av alla barn väljer att peka på just kläderna som fanns och inga leksaker knappt. Men hon valde ett spel pippi byter om åtminstonde och sedan Julkalender i pippi. Det som är så bra är att nära & kära kan nu se vad tösen önskar sig dem flesta som har Facebook osv. Så i kläderna 98/104 strumpybyxor också i 98/104 i vanliga strumpor allt från 22/25 och uppåt. Trosor 98/104 Så bra att kunna skriva såhär för ofta när man får frågan vad vill elvira ha i julklapp så brukar man aldrig knappt komma på något bara sådär. Utan då är ett inlägg alltid perfekt att kunna gå in och visa dem. 
 
Men julkalendern är ju ett måste innan 1 december till henne. Då hon kommer få pippihuset i julklapp :) 
och i den kalendern i varje lucka så får man en liten figur så himla toppen! :D 
Ha nu en fin söndag!
 
 

min stora tjej

 
Ibland undrar jag vart all tid tar vägen, svårt förstå att hon snart är 3 år, ja eller i mars 2018 blir hon ju det men att från ha vägt 2660g och 47 cm lång till att snart bli vår lilla treåring här hemma de är inte klokt. 
Riktigt nöjd med bilden ovan dock lite skrynkligt duk men aja det är väl kanske inte hela världen men man ser ju allt sånt där haha. Här hemma blir det snart Pizza i sängen med denna stumpa och sin pappa framför pippi har hon bestäm att vi ska göra så hon ska faktiskt få sin vilja igenom denna gång, så himla mysigt! :D 
Ha en fin fredag kväll allihopa!