Vi har snart en 2 åring i huset..

Åh så den här dagen har varit sådär extra trist, grå och seg idag på jobbet. Ville bara hämta hem min sötnos och hem och mysa och krama om henne i mängder. För idag är det FREDAGSMYS som gäller för hela slanten! Tösen sover i vagnen hon hann somna innan hon träffa mig när farmor och hon kom för att möta mig och hunden. Så har inte fått träffa henne ännu och få se hennes leende och höra hennes skratt, men snart så! Älskade unge!
 
Blir tacomys idag. Elvira älskar tacos. Så vi kört det många fredagar nu, själv börjar man tröttna, vad gör man inte för sina barn. haha Jag har faktiskt en sak som man skulle vilja ha hjälp med och det är, Vad ger man till en som fyller 2 år snart? Tips mottages gärna!
 
 

3/1 - 2017

Jag & min kära sambo har bokat ett rum på ullaredshotellet en natt, och tänkt vi ska ta och shoppa presenter åt vår snart 2 åriga dotter som fyller i mars & bara njuta av varandras sällskap och äta riktigt god mat bara han & jag. Vi har inte haft egen tid sedan vet inte när så kände nu är det dags att vi styr upp något. Kanske inte min sambo tycker ULLARED är det roligaste stället men han ställer upp, och är såå tacksam!
Så idag är det 1 vecka kvar tills vi drar dit så hoppas att vi håller oss friska nu.
 
Elvira ska vara här hemma med Mormor & mysa och ha roligt ihop.
Dem kommer trivas bra ihop. När detta publiceras så är jag och jobbar för fullt.
Men skönt att jag slutar 14.00 en fredag!
 
Ha en fin fredag & en mysig helg!
 
 
 

Tänkte ta tag i detta igen..

Känner att jag trivs bra med att skriva av mig och dela mina idéer & tankar till er andra så nu har jag funderat länge att inte ha en lösenordsskyddad blogg mer utan dela med mig om min vardag och allt annat skoj, eller för de mesta skoj i denna blogg åtminstonde. Såklart får ni ha synpunkter och idéer om vad NI skulle vilja läsa om i den här bloggen?! Så vi kanske ska ta och faktiskt börja med en frågestund det är väl trevligt va? Så ställ nu era frågor så svarar jag på dem till helgen..