Elviras 1 års kalas

 
 
 
 
Nu har vi en 1 åring här hemma och har blivit hel del kalas hela veckan. Hon har fått så otroligt mycket fina kläder, leksaker, skor osv. Tusen tack! Blivit väldigt mycket fika i veckan, så har blivit lite trött på att fika nu. haha Ville iallafall tacka alla nära & kära för alla fina presenter! 
 
Annars så har vi varit på sista babysimmet i torsdags så veckorna blir tomma, men vi får försöka sysselsätta oss med andra aktiviter så som öppna förskolan, lekparken osv. Vi hoppas innerligen att våren är på väg till oss nu med mycket sol och varma dagar. Vi kan iallafall hoppas!
Tal om annat så har jag lite planer på att göra min blogg privat, så ni som läser skriv gärna kommentar om ni vill ha lösenord och det, vill gärna veta lite vilka som läser, och att ni som vill ha lösenordet har chans att skriv en kommentar innan den blir PRIVAT!
Ha en fin söndag! Hejsvejs! 
 
 
 

Min fina tös

Jag och min tös har bara kopplat av idag och inte gjort ett skvatt mer än vardagssysslorna och lekt massor ihop.
Men imorgon måste vi ta och handla till hennes 1 års kalas. För ett år sen hade man en stor mage och snart har vi en 1 åring här hemma det är helt ofattbart från min sida. Du är så älskad lilla hjärtat mitt. 
 
Nu ska man försöka ta och sova lite, ville uppdatera lite.