Nu är hösten här

 
På söndag blir min tjej redan 2,5 år kan inte förstå vart tiden tar vägen, är det någon som kan stanna den? 
Fotade den här bilden på henne idag och de är verkligen redan höst ute! Bara inse att man får bära varma mysiga kläder på sig än kortärmad och shorts. Men de ska väl funka det också eller vad säger ni?! 
Jag ska nu lägga mig och kika på en serie och bara ta de lite lugnt innan det är dags att sova. 
Imorgon blir det först förskolan sedan BVC för Elvira. Så fullt upp imorgon med andra ord.
Ha en fin kväll! 

Snart gäller det *nervös*

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för mig att sätta sig bakom den där ratten och köra med trafikskolan. Är väldigt väldigt nervös men hoppas klara allt på en gång. Och inte behöver göra om skrivning och uppkörning det vore så tråkigt men bara hålla tummarna. På måndag är det en Frida som kommer vara mycket nervös men det ska nog allt gå an. Och en tjej som kommer få vara på Föris lite längre dagar än 8:15-11:15 tror hon kommer tycka det blir skoj men jobbigaste är lämningarna nu för hon blir ledsen så fort hon hör någon annan ledsen för tror hon förknippar att det är så det ska vara där att alla är ledsna. Men hoppas såklart att det kommer bli bra för henne blev så himla tokigt vecka 34 hade vi inskolning men sen förra veckan så blev hon sjuk och var tillbaka igår igen så blir så himla tokigt för henne men hoppas som sagt att ju mer hon får vara där ju bättre kommer det bli, håller mina tummar för det! 
 
Men nu håller jag tummarna på att bara hoppas jag är duktig på att köra och att mycket går in i huvudet från boken och allt praktiskt vi gör för vilken lättnad de kommer bli att kunna köra runt och slippa cykla med tösen eller ta vagnen om hon och jag ska någonstans. Så ni som läser håll tummarna för mig :D 
 
Sitter nu och saknar min lilla tjej men snart får jag hämta hem henne igen :D 
Ibland är det skönt med egentid och bara få koppla av! Håller ni med mig? 
 
Ha en fin Tisdag!