Valborg

Idag är det valborg och vi ska till ett par vänner och grilla och se på en brasa, väldigt mysigt! 
Men vädret säger helt annat, regnigt och tråkigt. Kan hoppas att dem har fel. Skönt att få vara ute i fint väder! 
Vi har redan morgon här och mamman är väldigt trött, ändå fått sovit bra kan tro jag lider av sömnbrist, men det är säkert vitaminbrist. Jag har nygligen fått skruttan att somna i sin vagn, älskar när det ska vaggas. Nu sover hon gott så ska se om jag också kan få somna om eller om man ska styra hemma för värsta är att lägger man sig nu så kommer jag bara att bli segare i kroppen. Så koppla av här vid datorn får det bli, senare ska vi iväg och köpa hundmat så han klarar sig ett tag och sedan köpa kött. Ska njuta av min sista chai latte här nu :) 
 
Ha en fin valborg allihopa! 
Ni som läser min blogg, lämna gärna ett avtryck, kul att se vilka ni är. 
 
 

Onsdag

Då är vi mitten på veckan redan och dagarna går i bara farten även som mammaledig. 
Som mammaledig har jag ju lite mer att styra med om dagarna, vilket är bra och man får in en hel del rutiner i sin vardag. Och att få se sin dotter utvecklas för varje dag som går är underbart! Men att säga sin dotter känns overkligt, har nog inte fattat än att jag är mamma. Men att ha blivit mamma till Elvira är det bästa som hänt,
Vad gjorde man med sitt liv innan hon kom egentligen? 
 
Imorgon är det valborg och vi ska hem till ett par vänner där det är lite folk, blir grilla och myspysa lite. 
Såklart kommer Elvira få träffa sin vän Li, ska bli kul att få se skillnad på längden mellan dem. Eller hur Emelie? 
Och fredag är det dags för sandracet så ska dit och kika lite. Tråkiga är att inte sambon kör i år men han får stå bredvid med barnvagnen och kika i år istället. Lika kul det! Så får vi heja på jim alla tre. 
 
Elvira leker nu i sitt babygym som jag fyndade igår, hon låter och har sig i det så hon gillar det helt klart, vilket är väldigt kul att se. Mammas skrutta <3 
 
 
 

Tisdag

En ny dag med nya möjligheter! 
Elvira har varit vaken sedan 03.00 och är vaken än, så det är en trött mamma som skriver. 
Hon sitter i babysittern och är helt klarvaken. Men hoppas att hon snart kanske somnar så denna trötta mamma kan få sova lite, åtminstonde i någon timma eller två. Återstår att se faktiskt. 
 
Det blir inte mycket som händer idag faktiskt, är vädret fint kommer de bli en promenad, vi ska möta upp en tjej som har ett babygym som hon ville sälja till oss. Så ska bli intressant att se om hon kommer tycka om det :)
Nu dags att ta upp henne ur babysittern, börjar bli lite tråkigt där. hehe 
 
Ha en fin dag!